Quickscans

Wij begrijpen dat organisaties niet altijd tijd en de budgetten hebben om diepgaande onderzoeken uit te laten voeren.

Daarom hebben wij enkele quickscans ontwikkeld die op een gestandaardiseerde manier inzicht kunnen bieden. Wij bieden de volgende quickscans aan:

  • IT General Controls assessment: op basis van COBIT beoordelen wij de algemene IT beheersmaatregelen en adviseren wij over maatregelen die getroffen kunnen worden om de volwassenheid van de IT omgeving te verhogen. Deze quickscan kan eventueel worden uitgebreid met een volwassenheidsrapport.
  • Kritische autorisaties: aan de hand van een vooraf gedefinieerde set aan kritische autorisaties en functiescheidingen voeren wij een analyse uit op de inrichting van uw software systemen of netwerk.
  • Mobile device management: op basis van een zelf ontwikkeld model beoordelen wij de volwassenheid van het beheer van uw mobiele apparaten (mobiele telefoons, iPads, etc.) en adviseren wij over maatregelen die de volwassenheid kunnen verhogen.
  • Vulnerability scan: Aan de hand van specialistische tooling voeren wij een kwetsbaarhedenscan uit op uw systemen welke als basis kan dienen voor een penetratietest.

Op uw verzoek kunnen wij ook andere quickscans uitvoeren. Neem hiervoor contact met ons op.